Kemin LumiLinnan Seaside Glass Villas -arvokas voitto

Jäätyneen tyneen meren maisema Seaside Glass-Villasta talviaikaan.

Hotellialan maailman huiput kokoontuivat ensimmäistä kertaa Pohjois-Eurooppaan, kun 13. World Luxury Hotel Awards -palkinnot jaettiin Rovaniemellä 12.10.2019. Kemin LumiLinna-alueen Seaside Glass Villat palkittiin jälleen Luxury Adventure Destination kategoriassa. Kemin Matkailu Oy:n toimitusjohtaja Susanna Koutonen kiittää kaikkia äänestäjiä tästä upeasta kunniamaininnasta. Koutonen osoittaa kiitoksensa myös henkilökunnalle.

-Olemme läpikäyneet ison brändityön ja uuden SMILE365 -palvelukonseptin kehittämisen, johon henkilökuntamme on sitoutunut. On hienoa saada tunnustusta siitä, että palvelumme ja konseptimme toimii ja on houkutteleva kansainvälisellä luksusluokan tasolla.

Monipuolinen ja palkittu LumiLinna-alue

LumiLinna-alue on saanut moninkertaisesti tunnustusta ainutlaatuisena elämyskohteena. Nyt alue on ympärivuotinen matkailukohde majoitus-, ravintola-, hyvinvointi- ja aktiviteettipalveluineen, unohtamatta SnowExperience365 elämystilaa, joka tarjoaa lumen ja jään elämyksen läpi vuoden. Aluetta monipuolisine palveluineen operoi Kemin Matkailu Oy, joka markkinoi ja myy elämyksiä vuoden jokaiselle päivälle merellisessä Lapissa Experience365-nimellä. Kemin Matkailuyhtiö on vuoden kotimainen matkailuyritys 2019 ja Tulevaisuuden matkailun Kasvupolun voittaja 2019.

Ainutlaatuinen elämys läpi vuoden

Villa-vieraat vierailevat lumen ja jään valtakunnassa vuoden jokaisena päivänä
Seaside Glass Villassa majoittuminen on ainutlaatuinen elämys niin villan ominaisuuksien, kuin sijaintinsa vuoksi. Ne sijaitsevat meren rannalla Lapissa, LumiLinna-alueella. Meri on jäässä lähet puolet vuodesta mahdollistaen hyvin ainutlaatuiset aktiviteetit, kuten Jäänmurtaja Sampon risteilyn. Pienhuvilat on valmistettu pääosin lasista, kattoa myöten. Toinen rakennusmateriaali on laadukas suomalainen hirsi. Villat ovat talvisin lämmitettyjä ja kesällä ilmastoidut.

Upeiden maisemien ihastelun lisäksi villojen asiakkaat voivat kokea lumen ja jään elämyksen vuoden jokaisena päivänä. Asiakkaita palvelee päärakennuksessa myös merinäköalaravintola Lumihiutale kokoustiloineen ja elämystilassa IceRestaurant365. Lumipallo kahvila oleskelutiloineen, matkamuistomyymälät ja ohjelmapalvelutoimistot sijaitsevat alakerrassa ja saunatilat ja Sea Lapland day Spa ylimmässä kerroksessa. Talvikuukausina alueelle nousee LumiLinna, jonka lumisissa hotellihuoneissa on lisätilaa majoittujille. Kaikkia palveluita ympäröi meri, sijainti on ihan kaupungin keskustan kupeessa ja vain 10 minuutin ajomatkan päästä lentokentältä ja puolen tunnin matkan päästä Ruotsin rajalta.

Lapin luksus on muusta poikkeavaa

Gaalan järjestäminen Suomen lapissa osoittaa kiinnostuksen Suomeen ja lappilaiseen luksukseen.

-Täällä luksus on ainutlaatuista, muusta maailmasta poikkeavaa. Me tarjoamme rauhaa, hiljaisuutta, puhdasta luontoa ja konstailematonta, mutta sydämmellistä palvelua ja paikalliskulttuuria. Meidän toimintaamme voi luottaa ja Lapissa kestävän matkailun kehitys palveluissa ja tuotteistamisessa on otettu huomioon. Moni vieraamme saapuu suurkaupungista Kemiin, joten nämä asiat ovat heille elämyksiä ja meidän pikkukaupunkimme on mukavan rauhallinen luontokohde heille. Se, että kaupungin palvelut on kuitenkin lähettyvillä ja saavutettavuus hyvä, on ehdottomasti plussaa,” kertoo Kemin Matkailu Oy:n kokemusjohtaja Noora Barria.

Lisätietoja
Vuodesta 2006 jaetut World Luxury Hotel Awards -palkinnot ovat alan arvostetuimpiin kuuluva tunnustus ja osoitus huippusaavutuksesta luksusmajoituksen vaativalla alalla. Palkintojen voittajat valitaan äänestyksellä, johon osallistuu vuosittain 300 000 henkilöä, matkailijoita ja alan ammattilaisia. Osallistujat kilpailevat keskenään maa-, alue-, maanosa- ja maailmanlaajuisella tasolla useassa eri kategoriassa. Palkinnot jaetaan vuosittain gaalassa, joka kerää yhteen suuren joukon alan huippuja. Tapahtuma tarjoaa kaikille osallistujille mahdollisuuden verkostoitua ja löytää uusia yhteistyökumppaneita ympäri maailmaa.