Kanariansaaret on talven ehdoton suosikki

Kanariansaaret on vuodesta toiseen talvilomakohteiden suosikki. Aurinkomatkojen asiakkaista peräti 52 prosenttia suunnistaa kuluvan talvikauden aikana Kanariansaarille.

Moni Kanarian kävijöistä on käynyt saarilla useasti, mutta Gran Canaria, Teneriffa, Lanzarote ja Fuerteventura kiinnostavat edelleen.

– Tuttuudessa on oma viehätyksensä, voi keskittyä täydelliseen rentoutumiseen, kun lomakohdetta ei tarvitse ottaa niin sanotusti haltuun. Suunnistaminen kohteessa on helppoa ja parhaat rannat ja ravintolat ovat jo entuudestaan tiedossa, kertoo Kanarian kohteista vastaava tuotepäällikkö Oskari Kaisko .

Hotellit Kanarialla ovat kehittyneet huimasti viime vuosina. Hotellin laadulla ja palvelutarjonnalla on merkitystä loman valinnassa.

– Gran Canarialla esimerkiksi TOP5 -hotelliamme ovat viihtyisyydessään ja palveluiltaan huippuluokkaa. Runsaasti aktiviteetteja tarjoavat uudet isot hotellit sekä intiimit Design ja Boutique -hotellit ovat mukana TOP5:ssä, ja majoitus niihin varataan hyvissä ajoin ennen lomaa.