Itämeren ylellisin ulkoilmaravintola Viking Glorylle

Tältä näyttää Itämeren ylellisin ulkoilmaterassi. Kuva: Viking Line

Itämeren ylellisin roof top terrace ulkoilmaeravintola tulee Viking Glorylle, kertoo varustamo.

Vuoden 2022 alussa Viking Linen uusi ilmastoystävällinen Viking Glory   aloittaa liikennöinnin Turku–Maarianhamina–Tukholma-reitillä.  Aluksen kannelle 11 tulee Itämeren ensimmäinen oikea roof top terrace. Joustavien ratkaisujen ja infrapunalämmityksen avulla matkustajat voivat ihailla upeita merimaisemia ja nauttia herkullisia ruokia ja juomia alkukesästä myöhäiseen syksyyn asti.

− Viking Glory ilmentää visiotamme tulevaisuuden Itämeren-risteilijöistä. Siinä yhdistyvät ilmastoviisaat ratkaisut ja lyömätön saaristokokemus. Risteilyllä tulee voida istua kannella ja nauttia vaihtelevasta maisemasta saarineen ja luotoineen. Viking Terracella se on mahdollista koko kesäkauden ajan, säästä riippumatta, sanoo Viking Gloryn tuleva intendentti Stig Pernell.

Viking Terrace kannella 11 on yhdistelmä ravintolaa ja kattobaaria. Se avataan auringonpalvojille lämpiminä päivinä, mutta lasituksen ja infrapunalämmityksen ansiosta se toimii suojaisana keitaana myös viileämmällä säällä. Sään vaihtelut huomioon ottava ratkaisu on täysin uusi tämän tyyppiselle alukselle Itämerellä. Viking Terrace palvelee aamuvarhaisesta pikkutunneille asti. Siellä voi nauttia Premium-aamiaista, rentoja kylmiä ja lämpimiä ruokia sekä juomia baarista. Ravintolassa on 202 istumapaikkaa ja 54 mukavaa aurinkotuolia. Kannella myydään myös jäätelöä, siellä on leikkipaikka ja viihdettä nuorimmille matkustajille kesäpäivinä. Ilta-aikaan aikuisia viihdyttävät trubaduurit ja DJ:t.

– Itämeren ylellisin Viking Terrace tarjoilee elämän parhaita nautintoja. Saatavilla on rentoja herkkuja kuten grilliruokaa, pastoja, salaatteja ja meheviä hampurilaisia – lämpimänä kesäpäivänä virkistävien juomien kera, totta kai! Olemme innoissamme päästessämme luomaan unohtumattomia merimuistoja yhdessä matkustajien kanssa, Stig Pernell sanoo.

Viking Terrace avataan Viking Glorylla keväällä 2022. Liput alukselle tulevat myyntiin syksyllä 2021.

Filmi Viking Terracesta: https://youtu.be/L1oDUuZEIX0