Hestia Hotel Group kasvaa edelleen!

Hestia Hotel Barons

Hestia Hotel Group, yksi Viron suurimmista hotellikonserneista, aloittaa 1.3.2018 toiminnan myös kahdessa vanhan kaupungin hotellissa – Hestia Hotel Barons (aiemmin Hotel Barons) ja Hestia Hotel Maestro (aiemmin Hotel Old Town Maestro).
-Visionamme on ollut luoda Baltian markkinoille vahva 3–4 tähden hotelliryhmittymä. Meistä onkin tullut viimeisen vuoden aikana hotellikonserni, jolla on Viron monipuolisin hotellitarjonta ja olemme yksi suurimmista huonemäärässä, Mikael Granrot, yksi Hestia Hotel Groupin omistajista ja vetäjistä, kertoo.

-Lähes 800 hotellihuoneen lisäksi tarjoamme kokoustiloja n. 2 000 kokousasiakkaille. Lisäksi konsernissa on vahvaa ravintola – ja hyvinvointiosaamista. Hestian perusarvoina on välittäminen ja asiakkaan huomioiminen, joka ilmenee joustavuutena ja yksilöllisyytenä.

-Konsernibrändin roolina on luoda konsernin hotellien välille synergiaa, jonka ansiosta voidaan tarjota asiakaskeskeisiä ratkaisuja kaikille asiakasryhmille. Olemme iloisia, että voimme täydentää konsernin tuotevalikoimaa nyt myös vanhan kaupungin butiikkihotelleilla.
Uusien projektien lisäksi kehitämme jatkuvasti myös olemassa olevia hotelleja – Hestia Hotel Laulasmaa Spa saa maaliskuun loppuun mennessä täysin uudistetun vastaanoton ja aulabaarin. Samassa yhteydessä olemme luoneet moderneja multimediaratkaisuja kokouksiin ja mahdollisiin konsertteihin sekä tapahtumiin., Granrot sanoo

Hestia Hotel Seaportin ravintolaa on uudistettu ja laajennettu sekä maaliskuun loppuun mennessä uudistuu myös Hestia Hotel Europan vastaanotto ja merinäköaloin oleva aulabaari. Keväällä 2019 avautuu uusi ja tasokas kaupunkihotelli Hestia Hotel Kentmannin.

-Yhdessä vuonna 2019 avattavan Hestia Hotel Kentmannin sekä tällä hetkellä toimivien hotellien kanssa meillä on jo yhdeksän monipuolista hotellia – Hestia Hotel Europa, Hestia Hotel Ilmarine, Hestia Hotel Susi, Hestia Hotel Seaport, Hestia Hotel Laulasmaa Spa ja Hestia Hotel Jugend Riiassa, Hestia Hotel Groupin markkinointipäällikkö Aire Malvik toteaa.

1.11.2017 markkinoille tulleen Hestia Hotel Group -brändin mukaan myös nyt avattavat hotellit saavat uudet nimet, jotka ovat Hestia Hotel Barons ja Hestia Hotel Maestro. Konsernibrändin lanseerausprosessi etenee suunnitellun aikataulun mukaan, ja uudet nimet näkyvät pian hotellien julkisivuissa, ja niitä käytetään myös kaikessa viestinnässä.

Konsernin emoyhtiö Hestia Hotel Group OÜ perustettiin vuonna 2014 virolaisen ja pohjoismaisen pääoman pohjalta, ja sen palveluksessa on yli 400 työntekijää.