Tässäkö vuoden hauskin kesätyö? Ahvenanmaa kutsuu

Palatko halusta tutustua uusiin paikkoihin ja ihmisiin? Pidätkö kokemuksiesi, kertomuksiesi, kuviesi ja videoittesi jakamisesta somessa? Entä jos siitä saisipalkkaa? Nyt unelmien kesätyö Åland Influencerina on haettavana.

Visit Åland lanseerasi pääsiäisenä kampanjan “Åland Influencer” ja etsii kahta henkilöä luovaan kesätyöhön. Kesän aikana kaksi Åland Influenceria pääsee kokeilemaan siipiään ja markkinoimaaan Ahvenanmaata Visit Ålandin omien kanavien kautta noin 125 000 sosiaalisen median seuraajalle.
Tuntuu todella hauskalta, että voimme tarjota kaksi kesätyöpaikkaa sisältö¬ ja vaikuttajamarkkinoinnista kiinnostuneille. Palaute on ollut todella positiivista ja tähän mennessä 250 henkilöä on hakenut työpaikkoja, kertoo Tiina Björklund, Visit Ålandin brändivastaava.

Åland Influencereiden tehtävänä on tuottaa sisältöä Visit Ålandin some¬kanaviin kesän 2018 aikana. Työtehtäviin sisältyy valokuvaamista, videoiden tekoa ja tekstien kirjoittamista. Kampanjasivulla influencer.ax on lisätietoa työstä sekä hakukaavake. Hakijan ei tarvitse lähettää varsinaista CV:tä, vaan riittää, että linkittää omiin some¬kanaviin ja kertoo itsestään.

Tärkeintä ei ole, kuinka monta seuraajaa hakijalla on omissa some¬kanavissaan.Arvostamme sitä, että hakijoilla on kiinnostusta sosiaaliseen mediaan ja kokemusta eri kanavien käytöstä. On myös tärkeää, että Åland Influencerit ovat avoimia ja uteliaita, sanoo Tiina Björklund.

Ne kaksi henkilöä, jotka valitaan Åland Influencereiksi, pääsevät tutustumaan paikallisiin yrityksiin, järjestöihin ja tapahtumiin sekä jakamaan Ahvenanmaan¬elämyksiään kesän ajan Visit Ålandin kanavissa, jotka tavoittavat tällä hetkellä 125 000 some¬seuraajaa, 45 000 uutiskirjeen tilaajaa ja 200 000 kotisivujemme seuraajaa.

Viimeinen hakupäivä on 15. huhtikuuta 2018 ja hakijoiden tulee olla vähintään 18¬vuotiaita.
Hakemuksen voi täyttää osoitteessa influencer.ax/en