Global Travel Restart 2021-tapahtuma siirtyy

Global Travel Restart  -tapahtuma siirtyy koronapandemian vuoksi. Suomen matkailualan liiton (SMAL) ja Matkamessujen yhdessä valmistelema tapahtuma  järjestetään seuraavien Matkamessujen yhteydessä. Uusi ajankohta on 21.1.2022. Siirto johtuu pääkaupunkiseudun kiristyvistä kokoontumisrajoituksista.

Global Travel Restart oli määrä järjestää 25. elokuuta Messukeskuksessa. Tapahtuman oli määrä koota Messukeskukseen suuri joukko matkailun ammattilaisia ja kansainvälisen matkailun huippuesiintyjiä. Aluehallintoviraston pääkaupunkiseudulle määräämät kokoontumisrajoitukset estävät tapahtuman käytännön toteutuksen.

-Tapahtuma siirtyy viranomaismääräysten vuoksi. Messukeskuksen omat turvallisuusjärjestelyt ovat kunnossa. Olemme varautunut messusyksyyn ja isoihinkin yleisötapahtumiin järein turvallisuustoimin, sanoo Matkamessuista vastaava Business Manager Lumia Ankkuri.

-Valmistelimme tapahtumaa viime hetkeen saakka luottavaisin mielin, sillä vielä viime viikolla ennakoitiin rajoitusten lievenevän. Tilanteet kuitenkin vaihtelevat nopeasti. Toivomme tapaavamme matkailun ammattilaisia entistä suuremmalla joukolla ensi tammikuun Matkamessuilla, sanoo Suomen matkailualan liiton puheenjohtaja Anne-Marjut Väänänen.

Matkailuala lataa tulevaan tammikuuhun paljon odotuksia

-Matkamessuilla on valtava merkitys matkailualan elpymisessä. Koko alan yhteinen voimannäyttö ja verkostoituminen pitkän tauon jälkeen on nyt tärkeämpää kuin koskaan, sanoo Suomen matkailualan liiton toimitusjohtaja Heli Mäki-Fränti.

Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma Matkamessut avautuu 19.-23.1.2022 Messukeskuksessa. Global Travel Restart järjestetään perjantaina 21.1.2022. Global Travel Restartiin lipun lunastaneiden lippu on sellaisenaan voimassa myös tammikuun tapahtumassa.