Formula 1 – vauhdikas menestys Tjäreborgilla

Espanjan Grand Prix. Kuva: Tjäreborg.

Suomalaiset ovat formula-kansaa. Sen huomasi Tjäreborg, kun Formula 1 -matkojen myynti aloitettiin vuosi sitten. Kysyntä ylitti kaikki odotukset ja eniten matkoja myytiin Espanjan, Itävallan ja Unkarin Grand Prix -ajoihin. Nyt Tjäreborgin tarjonnassa ovat myös Saksan ja Englannin osakilpailut. Ranskan osakilpailut tulee myyntiin vuodenvaihteen jälkeen.

Formula 1 -matkoja myydään paketteina, joihin kuuluu katsomopaikat, lennot, hotelli sekä kuljetukset. Näin formulapaketin ostaja pääsee vähällä vaivalla nauttimaan paikan päällä formulahuumasta ja seuraamaan suomalaisia tähtikuljettajia Kimi Räikköstä ja Valtteri Bottasta.

– Myimme vuoden 2017 formulakisoihin toistasataa matkaa. Kysyntä on kasvanut koko ajan ja uskomme, että ensi vuoden myyntimme tulee kaksinkertaistumaan, sanoo Jessica Virtanen, Tjäreborgin tuotepäällikkö. – Formulakisojen seuraaminen paikan päällä on monien unelma ja me olemme tehneet unelman toteuttamisesta helppoa tarjoamalla valmiita paketteja, joihin sisältyy kaikki. Ja kaiken lisäksi edulliseen hintaan, jatkaa Jessica Virtanen.

Tjäreborgin Formula 1 -matkat ovat neljän päivän matkoja ja matkat myydään kokonaisina paketteina. Pakettiin kuuluu edestakaiset lennot, kolmen yön yöpyminen hotellissa, kuljetukset hotellin ja formularadan välillä sekä pääsyliput lauantain aika-ajoihin ja sunnuntain kilpailuun. Pakettiin kuuluu myös opastus, josta vastaa Tjäreborgin sisaryhtiön Thomas Cook Sportin englanninkielinen edustaja.