Finnairin varsinainen yhtiökokous perutaan

Uusi kokous järjestetään myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana

Finnair on koronavirustilanteen vuoksi päättänyt peruuttaa varsinaisen yhtiökokouksensa 2020, joka oli tarkoitus järjestää 18.3.2020. Näin ollen se järjestetään myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Suomen hallitus tiedotti 16.3.2020, että julkiset kokoontumiset rajoitetaan enintään kymmeneen henkilöön. Finnairin yhtiökokous ei ole julkinen kokoontuminen, mutta Finnair on Suomen hallituksen linjauksia mukaillen päättänyt, että yhtiökokousta ei ole syytä järjestää vallitsevassa poikkeuksellisessa tilanteessa, koska Finnair haluaa taata turvallisen kokousympäristön sekä yhtiön osakkaille että sen työntekijöille.

-Me kaikki olemme siirtyneet ainutlaatuisen poikkeukselliseen aikaan. Tässä tilanteessa olemme päättäneet, että Finnairin yhtiökokous siirretään muutaman viikon päähän ja järjestämme siihen myös etäosallistumismahdollisuuden. Turvallisuus, toisista välittäminen, vastuullisuus ja oikeudenmukaisuus ovat parasta Finnairia. Niin lennoillamme kuin yhtiökokousta järjestäessämme, korostaa Finnairin hallituksen puheenjohtaja Jouko Karvinen.

-Haluamme antaa kaikille osakkeenomistajillemme yhdenvertaisen mahdollisuuden osallistua kokoukseen vailla huolta omasta tai ympärillä olevien terveydestä.