Finnair viiden tähden lentoyhtiöksi

Finnair käynnistää lennot Iso-Britanniasta ja Irlannista. Kuva: Finnair

Finnair on saanut viiden tähden eli Five Star Global Airline -statuksen APEXin (Airline Passenger Experience Association) lentoyhtiöarvioinnissa. APEXin julkaisema 2019 Global Airline arviointi perustuu lentoyhtiöiden matkustajien antamiin arvioihin ja palautteeseen

Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Finnair saa viiden tähden statuksen APEX:in arvioinnissa. Edellisvuonna Finnair sai neljä tähteä, mihin ylsi tuolloin vain 15 % arvioiduista lentoyhtiöistä.Finnair viiden tähden lentoyhtiöksi

-Olemme iloisia ja ylpeitä tästä tunnustuksesta asiakkailtamme, sanoo Finnairin asiakaskokemuksesta vastaava johtaja Piia Karhu.
-Asiakastyytyväisyys tehdään joka päivä, jokaisessa asiakaskohtaamisessa lennolla, kentällä, puhelimessa ja digikanavissamme. Olemme panostaneet paljon henkilökohtaiseen asiakaspalveluun, ja tuoneet useita uudistuksia asiakaskokemuksemme viimeisen vuoden aikana. On hienoa nähdä, että asiakkaat arvostavat tätä.

Finnair on viimeisen vuoden aikana muun muassa uudistanut business luokan –palvelukonseptinsa ja uudistanut ruokatarjontaansa huippukokkien kanssa. Finnair tuo parhaillaan markkinoiden parasta internet-yhteyttä Euroopan liikenteen Airbus-laivastoonsa. Finnair on myös uudistanut digitaalisia alustojaan, ja Finnairin mobiilisovellusta on ladattu jo yli miljoona kertaa.