Finnair Plus -pisteille yli 20 000 uutta käyttöpaikkaa

Finnairin lennoilla kertyviä pisteitä voi jatkossa käyttää entistä monipuolisemmin. Kuva: Finnair

Finnair laajentaa yhteistyötä suomalaisen mobiilimaksuyhtiön ePassin kanssa

Finnair Plus -pisteillä voi jatkossa maksaa yli 20 000:ssa käyttöpaikassa ympäri Suomen. Maksaminen tapahtuu ePassin mobiilisovelluksella, johon käyttäjä voi liittää Finnair Plus -tunnuksensa. Palkintopisteitä voi käyttää ePassin verkostoon kuuluvissa liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi-, ja ravintolapalveluissa. Palvelu tulee asiakkaiden käyttöön asteittain kevään ja kesän 2020 aikana Suomessa.

Ensimmäisessä vaiheessa Finnairin pisteitä pääsee käyttämään ePassin mobiilisovelluksella kaikkiin hyvinvointia edistäviin palveluihin – esimerkiksi kuntosalijäsenyyden, uimahallikäynnin, hieronnan tai hammaslääkärin maksamiseen. Myöhemmin mukaan ovat tulossa myös hotelli- ja ravintolapalvelut.

-Tämä yhteistyö tuo Finnair Plus –ohjelman uudella tavalla osaksi suomalaisten arkea. Etenkin pienemmille palkintopistemäärille tulee nyt reilusti uusia käyttömahdollisuuksia, kun esimerkiksi ravintolassa voi sujuvasti maksaa laskun mobiilisti palkintopisteillämme, kertoo kanta-asiakasliiketoiminnasta vastaava Peter Zeitlin.

-ePassin laaja käyttöpaikkaverkosto ja kätevä mobiilisovellus tarjoavat hyvän mahdollisuuden pisteiden tehokkaaseen käyttöön ja asiakastyytyväisyyden lisäämiseen. On hienoa jatkaa kumppanuutta juuri Finnairin kanssa, onhan Finnair  tuttu ja merkityksellinen niin monelle suomalaiselle, sanoo ePassin toimitusjohtaja Pekka Rantala.

Tammikuussa 2017 Finnair otti kiinalaisen Alipay-mobiilimaksamisen käyttöön ensimmäisenä lentoyhtiönä maailmassa. Suomalainen mobiilimaksutoimittaja ePassi toteutti tuolloin maailman suosituimman mobiilimaksutavan tuomisen Finnairin koneisiin.

Tänne Finnair lentää http://www.finnair.com