Finnair peruu lennot Manner-Kiinan reiteillä

Hongkong lennetään normaalisti toistaiseksi

 

Finnair tiedottaa, että se on koronavirusliitännäisten vaikutusten vuoksion päättänyt sopeuttaa Manner-Kiinan- liikenneohjelmaansa Finnair peruu kaikki lentonsa Manner-Kiinaan aikavälillä 6. – 29.2.2020.

Finnair peruu kaksi viikoittaista lentoaan Guangzhouhun aikavälillä 5.2. – 29.3.2020.

Finnair on perunut lennot Pekingin Daxing-lentoasemalle aikavälillä 5.2. – 29.3.2020.

Finnair on perunut lennot Nanjingiin aikavälillä 8.2. – 29.3.2020.

Finnair ei ota vastaan uusia varauksia Manner-Kiinan-lennoilleen 31.1. – 29.2.2020 välisenä aikana

Yhtiö tiedottaa, että se ei ota vastaan uusia varauksia Manner-Kiinan-reiteillä 31.1. – 29.2.2020 välisenä aikana.

Saatavilla olevan tiedon ja viranomaissuositukset huomioiden toistaiseksi Hongkong lennetään normaalisti. Finnair ottaa huomioon lentojensa operoinnissa kaikki viranomaisohjeistukset, mukaan lukien Maailman Terveysjärjestön WHO:n ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n ohjeet.

Vuoden ensimmäinen neljännes ja erityisesti kiinalaisen uudenvuoden jälkeiset viikot ovat tyypillisesti kausiluonteisesti kannattavuudeltaan heikkoja Finnairin Manner-Kiinan-reiteillä. Tällä hetkellä Finnair arvioi, että ryhmämatkojen perumisten, lippujen takaisinmaksujen ja lentojen perumisen suora taloudellinen vaikutus on vuoden 2020 ensimmäisellä neljänneksellä suhteellisen rajallinen myös siinä tapauksessa, että Manner-Kiinan lentoperuutukset jatkuisivat maaliskuun 2020 loppuun asti.

Finnair jatkaa tilanteen seuraamista ja päivittää tietoa sen taloudellisista vaikutuksista seuraavan kerran tulostiedotuksensa yhteydessä 7.2.2020.

Lue tästä lisää /www.https:/.laju.fi/uutiset/finnair-peruu-osan-kiinan-lennoista/