Finnair kasvaa Aasiassa – uusi reitti Korean Busaniin

Finnair jatkaa Aasian reittiverkostonsa laajentamista ja avaa uuden reitin Etelä-Korean Busaniin keväällä 2020. Finnair on ainoa lentoyhtiö, joka lentää Euroopasta Etelä-Korean toiseksi suurimpaan kaupunkiin, ja Busanin myötä Finnairin reittiverkosto Aasiassa kasvaa 20 kohteeseen.

Finnair operoi kesäkaudella 2020 kolme viikottaista lentoa maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin Busaniin polttoainetehokkaalla A350-lentokoneella 30. maaliskuuta alkaen. Sopivat lentoaikataulut yhdistävät Busanin sujuvasti koko Finnairin laajaan, yli sadan kohteen reittiverkostoon Euroopassa.

-Olemme todella iloisia ollessamme Euroopan ensimmäinen lentoyhtiö, joka lentää Busaniin. Kohde onerinomainen lisä Aasian reittiverkostoomme, kertoo Ole Orvér, Finnairin kaupallinen johtaja.

-Korea onyksi parhaista globaaleista markkinoistamme, ja olemme operoineet lentoja Souliin jo 11 vuoden ajan. On hienoa tarjota uusi kohde asiakkaillemme ja jatkaa kannattavaa kasvua Aasiassa.

Busan sijaitsee Korean niemimaan kaakkoiskärjessä, ja se on tunnettu kauniista maisemistaan, joissa yhdistyvät vuoret, joet ja meri. Kohteessa on kauniita rantoja ja erinomaisia vaellusreittejä, sekä miellyttävä ilmasto.

Finnair on erikoistunut Euroopan ja Aasian välisen lentoliikenteen yhdistämiseen lyhyen pohjoisen Helsingin-reitin kautta. Lentojen aikataulut on suunniteltu tukemaan sujuvia siirtymiä ja lyhyitä matkustusaikoja.