Finnair Holidays-lomatuote Viron markkinoille

Finnair laajentaa omatoimimatkailun ja valmismatkan yhdistävän Finnair Holidays -tuotteensa myös Viron markkinoille ja vastaa näin kasvavaan vapaa-ajan matkustuksen kysyntään Virossa. Suomessa Finnair Holidays -lomamatkoja on voinut ostaa kesästä 2017 lähtien, ja Ruotsissa lokakuusta 2017 lähtien. Virossa tuote esitellään ja tulee myyntiin tänään.

-Olen erittäin iloinen, että voimme nyt tarjota myös Virossa laadukkaan vapaa-ajanmatkustustuotteen, joka palvelee erityisesti niitä, jotka ovat tähän saakka räätälöineet lomamatkansa lukuisten eri palveluntarjoajien kautta, kertoo Finnair Holidays -tuotteesta vastaava johtaja Kristiina Kukkohovi.

-Finnair on Virossa tunnettu brändi, ja suurin osa virolaisista asiakkaista käyttää Helsinki-Vantaata porttina Finnairin laajaan reittiverkostoon. Uskon, että myös tälle uudelle tuotteelle löytyy kysyntää.

Finnair Holidays-matkoissa yhdistyvät laaja kohdevalikoima ja lukuisat hotellivaihtoehdot, sekä valmismatkan turvallisuus ja luotettavuus. Matkan voi suunnitella ja räätälöidä Finnairin verkkosivuilla osoitteessa www.finnair.fi/holidays, ja sitä voi täydentää omaan makuun sopivilla elämyksillä kohteessa. Valikoimassa on yli 100 kohdetta yli 40 maassa. Pakettiin kuuluvat lennot, hotelli ja asiakkaan valitsemat elämykset ja palvelut.