Finnair avaa uusia reittejä kesälle 2019

Finnair vahvistaa kesän 2019 reittitarjontaansa ja avaa kolme uutta reittiä ,Bologna, Bordeaux ja Porto kesäkaudelle 2019. Uudet lennot tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet viikonloppumatkoille tai pidemmällekin lomalle. Lisäksi Finnair lisää yhden viikkovuoron Alanya-Gazipasaan, Palma de Mallorcaan, Splitiin ja Tel Aviviin kesän suosituimmille lomaviikoille.

Finnair lentää Italian Bolognaan jopa kolmesti viikossa 10.4.-18.10.2019. Bologna tunnetaan laajasta ruoka- ja viinitarjonnastaan, ja sieltä on erinomaiset yhteydet Pohjois-Italian muihin kohteisiin.

Finnair lentää Ranskan Bordeaux’hon 11.5. -14.9.2019 kahdesti viikossa. Myös Bordeaux tunnetaan viini- ja ruokakaupunkina, ja sen kaunis historiallinen keskusta on UNESCON maailmanperintökohde.

Portugalin Portoon Finnair lentää kahdesti viikossa 21.6.-12.8.2019. Pohjois-Portugalin rannikolla sijaitseva Porto on Portugalin toiseksi suurin kaupunki, ja se tunnetaan kauniista historiallisesta keskustastaan, upeista rannoista sekä portviinistä. Finnair lentää kaikki kolme uutta reittiä A319-koneilla.

-Nämä kolme kohdetta lähialueineen tarjoavat upeat mahdollisuudet lomailuun, ja ovat erityisen houkuttelevia ruuasta ja viinistä kiinnostuneille asiakkaillemme”, sanoo Finnairin kaupallinen johtaja Juha Järvinen.

Finnairin aiemmista kesäkohteista Kroatian Pula ja Ranskan Biarritz eivät ole kesän 2019 valikoimassa