Espanjan kohteet ja Lontoo valtasivat pääsiäiskohteiden suosikkilistan

 

Pohjoismaiden suurin lentoyhtiö Norwegian listasi tämän vuoden pääsiäisloman suosikkikohteet Helsinki-Vantaan lentoasemalta lähtevillä lennoillaan. Ykköspaikalla jatkaa hiihtolomaviikkojen ykkönen, Lontoo. Pääsiäisen kymmenestä Norwegianin suosituimmasta kohteesta peräti kuusi on Espanjassa.

Pääsiäinen tarjoaa mahdollisuuden irtiottoon, joka katkaisee pitkän kevään. Norwegian ilmoitti aiemmin tässä kuussa lisäävänsä lähtöjä Helsinki-Vantaan lentoasemalta useisiin suosittuihin pääsiäiskohteisiin.

– Espanjalla on erityinen sija suomalaisten keskuudessa ja siitä kertoo se, että pääsiäisen ajan suosikkikohteiden listalla on peräti kuusi kohdetta Espanjassa. Olemme myös lisänneet pääsiäisen ajan lentoja Malagaan, Alicanteen ja Palma de Mallorcalle niiden suuren suosion vuoksi, kertoo Norwegianin viestintäpäällikkö Charlotte Holmbergh Jacobsson.

Norwegianin suosituin kohde Helsingistä lähtevillä lennoilla tämän vuoden pääsiäislomalla on kuitenkin Lontoo. Lontoosta on myös hyvät vaihtoyhteydet Norwegianin kaukokohteisiin Yhdysvalloissa. Lontoon kautta on mahdollista lentää myös Norwegianin uusimpaan kaukokohteeseen Buenos Airesiin Argentiinassa.

– Pääsiäislomalla kohteeksi valikoituu usein kohde, jossa on tarjolla monipuolisesti kulttuuria, hyvää ruokaa ja ostosmahdollisuuksia. Monien toiveissa on myös nauttia alkukevään lämmöstä, jota Suomessa saadaan vielä odottaa erityisesti, kun pääsiäinen osuu näin varhaiseen ajankohtaan, kertoo Holmbergh Jacobsson.

Norwegianin, Pohjoismaiden suurimman lentoyhtiön, kymmenen suosituinta kohdetta pääsiäisenä 2018 Helsinki-Vantaan lentoasemalta lähtevillä lennoilla ovat:

1. Lontoo

2. Malaga

3. Alicante

4. Dubai

5. Las Palmas

6. Teneriffa

7. Barcelona

8. Rooma

9. Palma de Mallorca

10. Budapest