BBH Hotels on nyt Hestia Hotels

Yksi Viron huomattavimmista hotelliryhmittymistä tuo markkinoille uuden Hestia Hotel Group brändin.

Vuonna 2014 virolais-skandinaavisella pääomalla perustettu ja nykyisin kuutta hotellia operoiva BBH Hotel Group lakkaa toiminimenä olemasta ja kaikki sen sopimusvelvoitteet sekä lakisääteiset velvoitteet on siirretty uudelle hotellibrändille, Hestia Hotel Groupille.

-Selkeä visiomme on ollut luoda vahva ja kestävä hotelliryhmittymä Baltian markkinoille
ja olemme ottaneetkin ratkaisevia askeleita tähän suuntaan viimeisen vuoden aikana, sanoo yksi Hestia Hotel Groupin omistajista ja johtajista Mikael Granrot .

-Tämän vuoden alussa yritys operoi Hotel Euroopaa, Tallinn Seaport Hotellia ja Laulasmaa Spa & Conference Hotellia, mutta hotellien lukumäärä kaksinkertaistui, kun kevään ja kesän aikana Hotelli Susi ja PK Ilmarine Hotel liittyivät meihin. Loppukesällä ylitimme valtion rajoja ja lisäsimme mukaan PK Riga Hotellin.

-Vain muutaman kuukauden aikana meistä on kehittynyt hotelliryhmittymä, jolla on mitä monipuolisimpia palvelupaketteja ja huomattava määrä hotellihuoneita Virossa ja nyt myös Latviassa.
Granrotin mukaan kaudesta riippuen Hestia Hotel Grouptyllistää jopa 400 henkilöä.

-Sen lisäksi olemme tarttuneet uuteen haasteeseen ja keväällä 2019 avaamme täysin uuden Hotel Kentmannin, jonka suunnitelmat ovat jo täydessä vauhdissa.

Markkinointipäällikkö, Aire Malvik sanoo, että seuraava vaihe on nyt yhtenäisen ja vahvan hotellituotemerkin luominen.

-Miksi nimi Hestia Hotel Group? Hestia on sydämen, tulisijan ja kotirauhan jumalatar kreikkalaisessa mytologiassa. Useiden historiallisten kirjoitusten mukaan nimi Hestia viittaa selvästi virolaiseen alkuperään. Tämä pätee täysin myös hotelleihimme – me olemme 3-4 tähden hotellimarkkinoilla, joilla on tällä hetkellä suurin kysyntä ja tarjoamme asiakkaillemme kodikkaan ja miellyttävän majoitusmahdollisuuden.

-Olemme astuneet uudelle tielle laajentumisen myötä ja nykyiset sekä uudet hotellit saavat uudet nimet. Hestia Hotel Ilmarine (aikaisemmin PK Ilmarine Hotel) ja Hestia Hotel Jugend Riikassa (aikaisemmin PK Riga Hotel) ovat jo saaneet uudet nimet julkisivuilleen, Malvik sanoo.