Aurinkomatkojen matkoihin muutoksia keväällä

Aurinkomatkat viestii muutoksista asiakkaille suoraan

Koronavirustilanne, sen aiheuttamat lukuisat uudet matkustusrajoitukset sekä Finnairin tänään ilmoittamat muutokset lähiajan lentoihin tulevat vaikuttamaan merkittävästi Aurinkomatkojen ja Finnair Holidays -matkoihin.

-Tässä tilanteessa tulemme perumaan kaikki matkat, joiden lähtöpäivä on viimeistään 14. toukokuuta. Viestimme 14.5. jälkeisistä matkoista asiakkaillemme maaliskuun loppuun mennessä, kertoo Aurinkomatkojen toimitusjohtaja Timo Kousa.

Jo aiemmin, perjantaina 13.3., Aurinkomatkat kertoi matkojen keskeyttämisestä 13.3.-12.4.2020 väliseksi ajaksi.

Aurinkomatkat on suoraan yhteydessä kaikkiin asiakkaisiin, joiden matkoihin tulee muutoksia. Matkavaraus perutaan automaattisesti ja varauksella olevaan sähköpostiin lähtee ohjeet rahojen palauttamiseksi. Yhteydenotot tapahtuvat vaiheittain matkustusajankohdan mukaisessa järjestyksessä ja peruttavien matkojen suuresta määrästä johtuen viestin saamiseen voi mennä useampia päiviä ja jopa viikkoja.

Matkan hinnan palautuksissa tulee olemaan viiveitä, koska asiakaspalvelu on edelleen ruuhkautunut koronavirustilanteesta johtuvien muutosten vuoksi. Aurinkomatkat toivoo, etteivät asiakkaat lähettäisi samasta varauksesta useita viestejä, koska se ruuhkauttaa asiakaspalveluamme entisestään.

Aurinkomatkat on yhteydessä lomalla oleviin asiakkaisiin, jos paluumatkoihin tulee muutoksia

-Epävarmuus synnyttää luonnollisesti asiakkaissamme kysymyksiä ja huolta. Aurinkomatkojen tavoitteena on saada kaikki kohteessa olevat asiakkaat kotimaahan alkuperäisen matkasuunnitelman mukaisesti. Jos alkuperäinen matka-aika muuttuu, olemme yhteydessä asiakkaaseen, ja kohdeoppaamme ovat normaalisti asiakkaidemme apuna. Reagoimme kaikkiin tuleviin muutoksiin niiden edellyttämällä tavalla asiakkaidemme ja työntekijöidemme turvallisuuden ja lomien onnistumisen varmistamiseksi. Pahoittelen asiakkaillemme tämän poikkeuksellisen tilanteen aiheuttamaa epävarmuutta, sanoo Timo Kousa.

15.5. ja sen jälkeen alkaviin matkoihin on tällä hetkellä voimassa normaalit muutos- ja peruutusehdot.