Apollomatkat ja TEMA aloittavat yhteistyön

Sukeltaminen paikalliseen kulttuuriin on jatkossa  entistä helpompaa, kun Apollomatkat ja TEMA aloittavat yhteistyön. Yhteistyö mahdollistaa laajat kiertomatkat eri puolille maailmaa.

Apollomatkoilla tiedetään, että suomalaisista on tullut yhä aktiivisempia matkaajia, ja aika jolloin lomaa haluttiin viettää pääasiassa uima-altaalla laiskotellen on ohi. Kun vihdoin pääsemme taas matkaan, ovatkin toivelistan kärjessä uudet maisemat ja kokemukset.

– Suomalaiset ovat melko uteliaita matkailijoita – haluamme tutustua kohdemaahan ja löytää uusia kokemuksia ja elämyksiä, ja juuri se innostaakin meitä etsimään lomavalikoimaamme aina jotakin uutta. Siksi olemme todella iloisia yhteistyöstä TEMAn kanssa. Heidän avullaan voimme tarjota asiakkaillemme laadukkaita, täyden palvelun kiertomatkoja kaikkialle maailmaan. Matkojen kiehtovat teemat ja alansa ehdotonta huippua edustavat suomenkieliset oppaat luovat ainutlaatuisen kokonaisuuden, sanoo Apollomatkojen markkinoinnista vastaava Satu Kontulainen.

Molempien parhaat puolet

Molemmilla matkanjärjestäjillä on oma erityinen paikallistuntemuksensa. Apollomatkat on erikoistunut perinteisiin matkapaketteihin, joissa panostetaan huolella valittuihin kohteisiin ja hotelleihin. TEMA puolestaan on elämys- ja kiertomatkojen pioneeri, joka on lähes 50 vuoden ajan tehnyt kokemuksen täyteisiä kiertomatkoja niin lähi- kuin kaukokohteisiin.

– TEMAN matkassa pääset esimerkiksi vaeltamaan kauniiseen Italiaan, viini- ja ruokamatkoille Espanjaan, pyöräilemään Portugalin rannikolle sekä kiertomatkalle Thaimaahan tai Etelä-Amerikkaan. Matkaseuranasi on ryhmä samanhenkisiä matkalaisia sekä kokenut matkanjohtaja, joten matkaan voit lähteä yksin, puolison, ystävien tai vaikka harrastusryhmän kanssa, sanoo TEMA:n Suomen vastaava Janne Varis.

Uuden yhteistyön myötä sekä Apollomatkat että TEMA voivat hyödyntää toistensa vahvuuksia ja tarjota ainutlaatuisia ja laadukkaita tuotteita asiakkailleen.

– Apollolla on ihailtava yhteys kohteisiinsa, ja heidän ainutlaatuinen näkemyksensä, tiivis yhteistyö paikallisten kumppaneiden kanssa sekä investoinnit hotellikonsepteihin, kuten Mondo Localiin, ovat syitä siihen, miksi halusimme aloittaa yhteistyön. Olemme ylpeitä päästessämme osaksi kaikkea tätä ja odotamme innolla pääsevämme laajentamaan myös omaa ohjelmaamme Apollomatkojen rakastetuimpiin kohteisiin, hän sanoo.

TEMA tuli tunnetuksi Suomessa yhteistyöstä Finnmatkojen kanssa. TUI Nordic myi TEMAn neljä vuotta sitten Jambo Toursille, joka on ruotsalaisomisteinen yritys, jonka toimipaikka on Tukholmassa.