Apollomatkat aloittaa valmismatkat Dohaan

Qatarin pääkaupunki Doha yhdistelmä ylellisiä hotelleja, mielenkiintoista kulttuuria, moderneja pilvenpiirtäjiä ja aavikkomaisemia.

Doha sijaitsee Arabian niemimaalla, Persianlahden rannalla. Kohde tarjoaa matkailijalle aurinkovarman ilmaston ja rantojen lisäksi tasokkaita hotelleja, kulttuuria, pilvenpiirtäjiä ja aavikkomaisemia. Aikaero Dohaan on vain tunnin, joten se on mainio matkakohde talven lomalle.

-Qatarin pääkaupunki Doha on hieno lisäys kattavaan kohdetarjontaamme Arabian niemimaalla. Alueen suuret kaupungit kehittyvät huimalla vauhdilla, eikä Doha ole poikkeus. Doha tarjoaa samankaltaista ylellisyyttä ja modernia infrastruktuuria kuin niemimaan muutkin suuret kaupungit, mutta hintataso on pysynyt maltillisena. Dohassa vietetään lomaa upeassa ilmastossa ja tasokkaissa hotelleissa nauttien aidosta arabialaisesta kulttuurista, kertoo Apollomatkojen myyntijohtaja Kimmo Rasimus.

Dohaa kutsutaan usein Lähi-idän kulttuuripääkaupungiksi erityisesti Arab Museum of Modern Artin sekä Qatarin kansallismuseon ansiosta. Tulevina vuosina matkailun odotetaan lisääntyvän merkittävästi, sillä Qatar toimii vuoden 2022 jalkapallon MM-kisojen isäntämaana.

Lentomatka Helsingistä Dohaan kestää noin kuusi tuntia, Apollomatkat lentää Dohaan arvostetun Qatar Airwaysin siivin. Doha on talvikohde, jossa ilmasto on miellyttävimmillään syyskuusta huhtikuuhun jolloin lämpötila harvoin putoaa alle 20 asteen. Apollomatkat järjestää Dohaan viikon lomia joulukuun puolivälistä alkaen.

Apollo on Pohjoismaiden johtavia matkanjärjestäjiä tuottaen tilauslentomatkoja, reittilentopohjaisia matkoja, treenimatkoja, risteilyjä ja kiertomatkoja. DER Touristik Nordic AB:n muodostavat Apollo Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Suomessa, sekä lentoyhtiö Novair, golfmatkoja järjestävä Golf Plaisir, luksusmatkoja järjestävä Lime Travel ja hyvinvointikeskus Playitas Fuerteventuralla. DER Touristik Nordic työllistää noin 900 työntekijää sekä noin 1 miljoona matkustajaa matkustaa Apollolla vuosittain.
DER Touristikin liikevaihto on 7 miljardia euroa ja sillä on n. 7,7 miljoonaa asiakasta 14 maassa.