Airpro ja Aviator Finnairin maapalvelukumppaneiksi

Aipro ja Aviator vastaavat jatkossa Finnairin lentojen maahuolintapalveluista ja matkatavaroiden käsittelystä Helsinki-Vantaalla. Finnairin nykyinen kumppani Swissport Finland on irtisanonut sopimuksensa Finnairin kanssa 31.3.2021 alkaen.

-Uudet kumppanit tuovat Finnairille joustavuutta, jonka tarve korostuu erityisesti, kun asteittain pääsemme taas lisäämään lentämistämme. Lentoliikenteen palautumisen koronakriisistä arvioivaan vievän noin 2-3 vuotta, kertoo Finnairin maatoiminnoista vastaava johtaja Jukka Glader.

-Olemme Airprolla todella innoissamme yhteistyön laajentumisesta Finnairin kanssa myös Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Finnair on jo nyt meille tärkeä asiakas ja kumppani verkostokentillä ja uskon, että tällä yhteistyöllä rakentuu molemmille kestävämpi huominen koronan jälkeenkin, sanoo Airpron toimitusjohtaja Janne Hattula.

-Operaatioiden joustavuus on välttämätöntä tämän hetken toimintaympäristössämme. Kumppanuus Finnairin kanssa perustuu tiiviiseen yhteistyöhön ja muutosten ennakoimiseen yhdessä, joka luo pohjan tehokkaalle toiminnalle. On hienoa olla tukemassa Finnairia lentoliikenteen lisääntyessä, sanoo Aviator Finlandin toimitusjohtaja Jukka-Pekka Kujala.

Finnairin asiakaspalvelusta Helsinki-Vantaan lähtöselvityksessä, tulopalvelussa ja lähtöportilla huolehtii jatkossakin Finnairin oma asiakaspalvelutiimi. Aipro ja Aviator aloittavat kumppaneina ensi keväänä.