airBalticin matkustajamäärä kasvussa lokakuussa

airBaltic kuljetti lokakuussa 2023 Suomessa 40 100 matkustajaa eli 26 % enemmän kuin viime vuoden vastaavana aikana. Edellisen kuukauden aikana airBaltic teki 449 lentoa, mikä on 18 % enemmän kuin lokakuussa 2022.

Martin Gauss , airBalticin toimitusjohtaja: “Olemme huomanneet, että yhä useammat ihmiset valitsevat airBalticin ensisijaiseksi lentoyhtiökseen, mikä on johtanut jatkuvaan matkustajamäärään kasvuun koko lokakuun ajan verrattuna edelliseen vuoteen. Jo kolmatta kuukautta peräkkäin olemme osoittaneet vahvoja matkustajamääriä yhdessä kuukaudessa kaikista tukikohdistamme, mikä osoittaa, että lähestymme tämän vuoden heinäkuussa saavutettuja tuloksia, jotka olivat airBalticin historian korkeimpia. Lisäksi säännöllinen uusien reittien lisääminen kaikilla kotimarkkinoillamme herättää merkittävää matkailukiinnostusta ja tarjoaa laajan valikoiman matkustusvaihtoehtoja.

airBaltic lentää yli 100 reittiä Riiasta, Tallinnasta, Vilnasta ja Tampereelta tarjoten yhteydet laajaan valikoimaan lentoyhtiön reittiverkoston kohteisiin Euroopassa, Lähi-idässä, Pohjois-Afrikassa ja Kaukasuksen alueella. Täydellinen airBalticin lentojen aikataulu ja liput ovat saatavilla yhtiön kotisivuilla osoitteessa www.airbaltic.com.