airBalticin matkustajamäärä kasvoi marraskuussa

Latvian kansallisella lentoyhtiöllä airBalticilla oli marraskuussa 2023 Suomessa 27 100 matkustajaa eli 7 prosenttia enemmän kuin viime vuonna vastaavana aikana.  Jopa talvikauden alussa, jolloin kysyntä perinteisesti vähenee, voidaan havaita yhden kuukauden aikana jatkuvasti vakaita matkustajamääriä. airBaltic lensi 447 lentoa viime kuussa, mikä oli 10 prosenttia enemmän kuin marraskuussa 2022.

-Olemme tyytyväisiä siihen, että airBalticin ensisijaiseksi lentoyhtiöksi valinneiden ihmisten määrä kasvoi edelleen marraskuussa viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna. Hiljattain lanseeraamamme 13 uutta reittiä kaikilta kotimarkkinoiltamme on suurin määrä uusia reittejä, joita airBaltic on koskaan nähnyt talvikauden aikana, mikä on herättänyt merkittävää kiinnostusta ja tarjonnut matkustajille laajan valikoiman matkustusvaihtoehtoja, kertoo airBalticin toimitusjohtaja Martin Gauss,

airBaltic lentää yli 100 reittiä Riiasta, Tallinnasta, Vilnasta ja Tampereelta tarjoten yhteydet laajaan valikoimaan lentoyhtiön reittiverkoston kohteisiin Euroopassa, Lähi-idässä, Pohjois-Afrikassa ja Kaukasuksen alueella. Täydellinen airBalticin lentojen aikataulu ja liput ovat saatavilla yhtiön kotisivuilla osoitteessa www.airbaltic.com.