airBalticin kysyntä kasvaa jatkuvasti!

Latvian kansallinen lentoyhtiö airBaltic raportoi myönteisestä kehityksestä varaustilanteessa tähän mennessä vuonna 2023. Lentoyhtiön airBalticin kysyntä kasvaa jatkuvasti, ja yleinen matkustajakäyttäytyminen on palannut siihen suuntaan, että varaukset tehdään jopa vuotta etukäteen.

Tähän mennessä airBaltic on kuljettanut lähes 3,5 miljoonaa matkustajaa, mikä ylittää jo nyt vuosien 2022 ja 2021 kokonaismatkustajamäärän. Nämä tulokset korostavat selkeää matkustuskysyntää. Kahteen edelliseen vuoteen verrattuna airBaltic on havainnut yleisen suuntauksen, jonka mukaan ihmiset ovat entistä luottavaisempia tulevia matkoja suunnitellessaan. Liput varataan nykyään pidemmältä ajalta etukäteen, ja tämä koskee myös erilaisten oheistuotteiden ostamista matkakokemuksen parantamiseksi ja helpottamiseksi.

Lentoyhtiö on myös havainnut pandemiaa edeltävien aikojen kaltaisen varaustrendin erityisten tilaisuuksien ja juhlien, kuten syksyn koululomien, juhannuksen ja talven hiihtomatkojen, osalta. Vapaa-ajanmatkat varataan edelleen pidemmälle etukäteen verrattuna esimerkiksi kaupunkilomiin tai työmatkoihin. Tämän seurauksena airBalticin kysyntä paranee merkittävästi.

Joustavuus airBalticin lentolipun ostamisen jälkeen on aina ollut yksi lentoyhtiön tärkeimmistä painopistealueista. Tehdäkseen matkustamisesta mukavampaa ja miellyttävämpää airBaltic tarjoaa matkustajilleen laajan valikoiman lisätuotteita ja -palveluita, kuten matkavakuutuksen, mahdollisuuden muuttaa lennon tietoja, kuten päivämäärää tai matkustajan nimeä, ja paljon muuta.

Aloittaakseen uudet ja jännittävät matkat ensi vuonna airBaltic on tänään käynnistänyt tähän mennessä suurimman GRABOUT-alennusmyynnin, jossa on tarjolla yhteensä 645 tuhatta lippua. Kaikkiin airBalticin vuoden 2024 lentokohteisiin sovelletaan kiinteitä hintoja siihen asti, kunnes alennusmyynti päättyy 10. marraskuuta 2023. Näiden lippujen matka-aika on 8.1.-26.10.2024.

Polkaistakseen käyntiin uusia ja jännittäviä matkoja ensi vuodeksi airBaltic on tänään käynnistänyt suurimman GRABOUT-alennusmyyntinsä. Myynnin päättymiseen 10. marraskuuta 2023 asti kaikkiin airBalticin vuoden 2024 matkakohteisiin on tarjolla erityiset kiinteät hinnat*, jotka alkavat 22 eurosta. Näiden lippujen voimassaoloaika on 8. tammikuuta – 26. lokakuuta 2024.

Talvikaudella 30. maaliskuuta 2024 asti Tampereen ja Kittilän välisillä lennoilla on erikoistarjous – voit ottaa mukaan hiihto- ja lumilautailuvarusteet ilman lisämaksua. Tämä koskee varauksia, jotka tehdään 1. marraskuuta 2023 alkaen.