25 000 ihmistä juhlisti uuttavuotta Senaatintorilla säätä uhmaten

Uusi vuosi otettiin haastavista sääolosuhteista huolimatta vastaan juhlatunnelmissa Helsingin Senaatintorilla.

Uudenvuoden juhlinta alkoi alkuillasta koko perheelle suunnatulla ohjelmalla. Maria Baric Companyn tulta, sirkusta, teatteria ja musiikkia yhdistänyt taianomainen esitys lumosi Senaatintorin noin kymmentuhatpäisen yleisön. Illan show’ssa nähdyt Vesalan ja Vestan upeat esitykset häikäisivät visuaalisuudellaan, ja 25 000 hengen yleisö otti vuoden 2019 vastaan Tuomiokirkon ylle kohonneiden ilotulitusten siivittämänä.

-Olen tosi iloinen, että saimme haastavista sääolosuhteista huolimatta ottaa uuden vuoden yhdessä vastaan tässä hienossa tapahtumassa. En muista, että vuoden vaihtumista odottaessa olisi koskaan ollut näin jännät paikat kuin tänään säätiedotusta seuratessa. Onneksi arktisiin olosuhteisiin tottunut sitkeä yleisömme ei vähästä säikähdä, ja täysi Senaatintori juhli iloisesti yhdessä, vastaava tuottaja Susa Nokelainen sanoo.

Helsingin uudenvuoden järjestää Helsingin kaupunki. Perinteeksi muodostunutta juhlaa on järjestetty 1930-luvulta lähtien. Tapahtumaa koordinoivat Helsinki Marketingin Susa Nokelainen ja Marianne Saukkonen.