Toyota tarjoaa mielenrauhaa myös poikkeuksellisina aikoina

Uuden auton hankinta näinä epävarmoina aikoina mietityttää varmasti monia. Toyota haluaa olla ratkaisemassa tilannetta luomalla sille tunnusomaista mielenrauhaa. Yhdessä Toyotan rahoitusyhtiön kanssa mietitty rahoitusratkaisu on turvallinen vaihtoehto sekä uuden että käytetyn auton hankintaan juuri nyt.

Toyota Jousto on rahoitustuote, jossa nimensä mukaisesti pyritään mahdollisimman joustavaan ratkaisuun asiakkaan tarpeiden kannalta. Tärkeimpiä Toyota Jouston elementtejä ovat vapaus määritellä käsiraha ja kuukausittainen maksuerä sekä kattavat lisäpalvelumahdollisuudet aina renkaiden kausisäilytyksen kautta huoltosopimuksiin. Ehkä kaikista tärkein Toyota Jouston ominaisuus on kuitenkin taattu hyvityshinta. Sen ansiosta autoa ostettaessa asiakkaalla on aina varmuus siitä, mikä hänen autonsa arvo on vähintään rahoitussopimuksen päättyessä – eikä ikäviä yllätyksiä pääse syntymään.

Jousto on nyt päivitetty vastaamaan tämän hetken tarpeisiin. Uusissa rahoitussopimuksissa on uusia ominaisuuksia, jotka ovat mahdollisuus lyhennysvapaaseen ja osamaksujen maksaminen asiakkaan puolesta, mikäli hän joutuu työttömäksi. Lyhennysvapaata voidaan käyttää maksimissaan kolmen kuukauden ajalta esimerkiksi tilanteissa, joissa asiakas joutuu lomautetuksi. Enintään kolmen kuukauden osamaksut taas voidaan maksaa asiakkaan puolesta tilanteessa, jossa vakituisessa työsuhteessa ollut asiakas joutuu työttömäksi. Tarkemmat kampanjaehdot ovat luettavissa tästä linkistä.