Iloinen ja värikäs Fiat 600

Italialaista Dolce Vita -henkeä edustava Fiat 600 on vastaisku harmaudelle. Uutuus on saatavilla Suomessa niin Hybrid-mallina kuin 600e -täyssähköautona, ja malliston hinnat alkavat alle 30 000 eurosta.

Uuden Hybrid 100 e-DCT-automaatti Edizionen hinnat alkavat 29 390 eurosta
Täyssähköisen Fiat 600 54 kWh La Prima Edizione -malli alkaen 41 390 euroa erittäin kattavasti varusteltuna

Erittäin houkuttelevasti varustellut Edizione -mallit tuovat väriä harmaaseen autoarkeen
Fiat 600e nyt saatavilla Suomessa ja 600 Hybrid kesällä 2024

Uusi 600 laajentaa Fiatin mallistoa tutulla karismaattisella tyylillään kohti perheautoluokkaa. Italialaista La Dolce Vita -henkeä edustava uusi 600 tuo väriä ja persoonallisuutta B-SUV-luokkaan. 600:n mallisto on valmiina nykyajan vaatimuksiin tarjoamalla niin alhaisen kulutuksen omaavan Hybrid-mallin kuin täyssähköisen version, jonka toimintamatka on yli 400 kilometriä (WLTP).

Värikkäät varustetasot: POP, Edizione ja La Prima

Hybridin POP-varustetaso pitää sisällään mm. LED-ajovalot, pysäköintitutkat taakse, Uconnect-tietoviihdejärjestelmän 10,25-tuumaisella kosketusnäytöllä ja vakionopeudensäätimen. Lanseeraukseen kuuluva Edizione-versio on POP-mallia edullisempi, mutta tarjoaa silti enemmän ominaisuuksia: istuimien ECO-nahka-/kangasverhoilu, korinvärinen kojelaudan paneeli ja matkustamon Color Therapy -tunnelmavalaistus ja 17-tuumaiset kevytmetallivanteet.

La Prima ja La Prima Edizione tuovat ylempien luokkien herkkuja 600:een

La Prima -varustetaso pitää sisällään kaiken, mitä B-SUV-luokan autolta voi toivoa. Näihin kuuluvat vakiona mm. 360˚ pysäköintitutka (edessä, takana ja sivuilla), kaukovaloavustin, istuimien ECO-nahkaverhoilu, Uconnect-tietoviihde- ja navigointijärjestelmä, langaton älypuhelimen peilaustoimintovalmius älypuhelimen lataus (Qi-standardi), aktiivinen vakionopeudensäädin ja sähkötoiminen takaluukku.

Italian värit aina läsnä

Uuden Fiatin  perusväri on raikas Sun of Italy -oranssi, joka erottuu edukseen suomalaisessa liikennevirrassa. Muita uusia värejä 600:lle ovat Sky of Italy -sininen, Sea of Italy -turkoosi ja Earth of Italy -beige, jotka ovat saatavissa 690 euron lisähintaan kaikkin varustetasoihin. Fiatin kesällä 2023 tehdyn päätöksen mukaan Fiat ei tarjoa enää henkilöautomallistossaan harmaata väriä, ja 600:n värivalikoima heijastelee tätä iloisesti.