Audin legendaarinen quattro

Static photo, Colour: District Green Metallic

Audin quattro-neliveto on aina merkinnyt kirjaimellisesti Teknistä etumatkaa (Vorsprung durch Technik), kuten automerkin tunnuslause kuuluu. Neliveto on ollut Audin ydin aina 1980-luvun ensimmäisestä quattro-nelivedosta nykyisissä e-tron-sähköautomalleissa käytettävään elektronisella voimanjaolla varustettuun quattroon saakka.
Nyt Audi aloittaa Land of quattro -erikoiskampanjan Suomessa ja asiakasetu voi olla jopa yli 5 000 euroa.

Erikoiskampanjassa mukana olevat mallit ovat Audi A4, A6 ja Q5 sekä sähköautot Q8 e-tron ja Q4 e-tron. Kampanjamallit on erikoisvarusteltu ja sisältävät mallista riippuen runsaasti mukavuuteen ja turvallisuuteen suunnattuja suomalaisten asiakkaiden arvostamia varusteita ja ominaisuuksia.

Varusteita ovat esimerkiksi lämmitetty monitoimiohjauspyörä, Teknologia-paketti City, Teknologia-paketti Tour, urheilulliset etuistuimet sis. sähkösäätöiset ristiseläntuet, älypuhelimella ohjattava seisontalämmitys ja -tuuletus ja Matrix LED-ajovalot sekä Audi Q4 e-tron -sähköautomallissa toimintamatkaa lisäävä lämpöpumppu. Audi A4 ja Q4 e-tron -malleissa quattro-nelivedon saa takavetoisen auton hinnalla.

-Suomessa kaikkiin tilattaviin Audin mallisarjoihin on saatavilla quattro-neliveto ja quattron osuus koko Audi-mallistosta on jo yli 66 %. Audi quattron asema Suomessa on lähes institutionaalinen ja ilmasto-olosuhteemme sopivat täydellisesti yhteen quattron kanssa. Asiakkaamme ovat huomanneet quattro-nelivedon käyttömukavuuden ja Land of quattro -kampanja on jälleen yksi osoitus hyvästä yhteistyöstämme valmistajan kanssa – pääsemme toteuttamaan jälleen asiakkaidemme toiveita, sanoo K-Auton Audista vastaava liiketoimintajohtaja Johanna Ali.

Audi A4 -mallien quattro-osuus on yli 65 % ja sähköautomallin Q4 e-tronin yli 50 %. Kaikki Audi A6, A7, A8, Q5 ja Q7 sekä Q8 -mallit ovat aina quattro-nelivedolla varustettuja.