Claas Hankkijalle – Jontikat huolletaan edelleen

Hankkija aloittaa Claasin traktoreiden, puimureiden, ajosilppureiden, työkoneiden, kurottajien ja pyöräkuormaajien myynnin. Claas-koneiden edustus vahvistaa entisestään Hankkijan vahvaa kokonaistarjontaa konekaupassa. Claas on Euroopan markkinajohtaja leikkuupuimureissa, maailman suurin ajosilppurivalmistaja ja traktoreissa se vahvistaa markkinaosuuttaan jatkuvasti. Myös Claasin muut työkoneet ovat käyttäjien keskuudessa arvostettuja ja tunnettuja korkeasta laadustaan.

Claas-koneita Suomessa myynyt Finnish Agro Machinery Oy yhdistetään Hankkijaan. Finnish Agro Machinery Oy syntyi aikaisemmin tänä vuonna entisen Konekesko Oy:n Suomen toiminnoista. Hankkijan konekaupassa työkoneiden hankinnasta vastaa Risto Varis ja Claas-koneiden hankinnasta Jukka Keltto. Hankkijan konekaupan myynnistä ja jälkimarkkinoinnista vastaa Tapio Ärölä. Konekaupan johtajat raportoivat Hankkijan toimitusjohtajalle Jyrki Lepistölle.

Hankkija haluaa palvella asiakkaitaan hyvin ja huolehtii muiden kone-edustustensa lisäksi varaosien saatavuudesta ja huollosta myös jatkossa John Deeren koneisiin.

– Hankkija jatkaa täyden palvelun yhtiönä myös konekaupassa tarjoten parhaita edustuksia, tuotteita ja palveluita Suomessa. Huolehdimme asiakkaistamme, myös niistä, jotka ovat menneinä vuosina ostaneet Hankkijalta koneen. Tarjoamme jatkossakin parasta mahdollista palvelua ja huippuluokan tuotteita, painottaa Hankkijan toimitusjohtaja Jyrki Lepistö.