Lukemisen taikaa

On sanottu, että kirja on unelma, jota pidät käsissäsi. Uppsalassa sijaitsevan The English Bookshop -kirjakaupan Lontoon kirjamessuilla saaman ”Vuoden kirjakauppa” -palkinnon myötä Hotels.comin® majoitusasiantuntijat ovat koonneet yhteen valikoiman hotelleja, jotka sijaitsevat vierailun arvoisten kirjastojen ja kirjakauppojen lähellä.

Hotel Villa Anna, Uppsala, Ruotsi

Käy tutustumassa palkittuun The English Bookshop -kirjakauppaan ja tutki kaupan laajaa englanninkielisten kirjojen valikoimaa. Kaupassa on myynnissä kirjoja lähestulkoon kaikista olemassa olevista genreistä, ja jokainen löytää sieltä varmasti itselleen mieluista lukemista.

Yövy ihastuttavassa ja kodikkaassa Hotel Villa Annassa, josta löytyy 11 huonetta. Uppsalan kaupungin sydämessä sijaitsevasta hotellista on lyhyt kävelymatka paikallisille nähtävyyksille. Asiakkaille on tarjolla ilmainen aamiainen, Wi-Fi ja pysäköintimahdollisuus.
Yöpyminen Hotel Villa Annassa: alkaen 213  € per huone per yö

K108 Hotel, Doha, Qatar

Hiljattain avatun Qatarin kansallisen kirjaston kokoelmiin kuuluu yli miljoona kirjaa ja yli 500  000 e-kirjaa. Rakennus itse on vaikuttava futuristinen luomus, joka sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä Dohan keskustasta.

Yövy K108 Hotelissa, joka sijaitsee keskeisellä paikalla vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Souq Waqifin markkinoilta. Hotellista avautuvat suurenmoiset näkymät Dohan kaupungin yli. Asiakkailla on käytössään kattoterassi, ulkouima-allas sekä kolme ravintolaa.
Yöpyminen K108 Hotelissa: alkaen 71  € per huone per yö*. Varaa Hotels.comissa.

Tianjin Hopeway Hotel, Tianjin, Kiina

Tianjin Binhain kirjasto on kerännyt sosiaalisessa mediassa runsaasti huomiota ällistyttävän arkkitehtuurinsa ja futuristisen designinsa ansiosta. Tämän ainutlaatuisen kirjaston alati kasvavista kokoelmista löytyy yli 200  000 kirjaa.

Yövy Tianjin Hopeway Hotelissa, joka sijaitsee muutaman minuutin kävely- tai ajomatkan päässä kaikista Tianjinin kaupungin nähtävyyksistä. Hotellista löytyy 214 huonetta sekä 10 ravintolaa.
Yöpyminen Tianjin Hopeway Hotelissa: alkaen 48  € per huone per yö*. Varaa Hotels.comissa.

Hotel Palazzo Vitturi, Venetsia, Italia

Libreria Acqua Alta on ainutlaatuinen kirjakauppa, joka sijaitsee Venetsian sydämessä. Säännöllisten tulvien vuoksi kauppa suojelee kirjojaan säilyttämällä niitä veneissä ja kylpyammeissa varmistaen, ettei yksikään kirja loju lattialla.

Yövy Hotel Palazzo Vitturissa, joka on komea ja historiallinen sekä sisältä että ulkoa. Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla lyhyen kävelymatkan päässä nähtävyyksistä, ja asiakkaiden käytössä on aulabaari sekä terassi.
Yöpyminen Hotel Palazzo Vitturissa: alkaen 154  € per huone per yö*. Varaa Hotels.comissa.