korona-aikana

VR varmistaa turvallisen paluun joukkoliikenteeseen!

VR on valmistautunut asteittain vilkastuvaan joukkoliikenteeseen omalla Exit COVID-19 -suunnitelmalla. Suunnitelma sisältää VR:n toimenpiteitä asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden ja terveyden edistämiseksi sekä muistilistan matkustajille. Paljon toimenpiteitä on jo tehty ja lisää on suunnitteilla. Toimenpiteet koskevat…


Suomalaiset vähentäneet lahjoittamistaan koronakuukausina

Järjestöt ovat huolissaan avustustyön jatkumisesta. Kansainvälistä auttamisen #GivingTuesdayNow-päivää vietetään 5.5. koronaepidemian aiheuttamaan ennennäkemättömään tarpeeseen ympäri maailmaa. Yleishyödyllisiä yhteisöjä edustava Vastuullinen Lahjoittaminen VaLa ry kokosi tietoa, miten suomalaiset auttavat nyt ja miten he suhtautuvat lahjoittamiseen tulevaisuudessa….


Toyota tarjoaa mielenrauhaa myös poikkeuksellisina aikoina

Uuden auton hankinta näinä epävarmoina aikoina mietityttää varmasti monia. Toyota haluaa olla ratkaisemassa tilannetta luomalla sille tunnusomaista mielenrauhaa. Yhdessä Toyotan rahoitusyhtiön kanssa mietitty rahoitusratkaisu on turvallinen vaihtoehto sekä uuden että käytetyn auton hankintaan juuri nyt….